Vrijblijvende optie & boeking
Wanneer Stretto beschikbaar is op de door u aangegeven datum zal een vrijblijvende optie geplaatst worden. Wij zetten uw datum als optie in onze agenda en houden contact over de mogelijkheden om bij uw gelegenheid op te treden tot er een wederzijds akkoord (officiële boeking) is bereikt.

Wanneer wij ten tijde van de optie een nieuwe aanvraag ontvangen voor dezelfde datum/tijd zullen wij direct contact met u opnemen. U dient binnen 7 dagen na dit contact akkoord te geven voor de boeking of de optie te laten vervallen. Wanneer wij niets van u vernemen komt na 7 dagen uw optie automatisch te vervallen.

Een daadwerkelijke boeking komt tot stand wanneer u de bevestigingsmail, die wij via Gigstarter versturen, en de algemene voorwaarden zoals hier onder zijn opgesteld geaccepteerd heeft.

Ziekte of uitval van Stretto
Wanneer een van de bandleden onverhoopt uitvalt zullen wij in overleg met u voor passende vervanging zorgen. Hierbij zal in eerste instantie gekeken worden binnen het brede netwerk van muzikanten die wij kennen. Wanneer het niet lukt een geschikte vervanger te vinden komt de geaccordeerde financiële verplichting te vervallen. Wij hebben vele contacten met collega muzikanten en boekingskantoren en wij zullen onze  uiterste best doen u te helpen met een alternatief daar waar het mogelijk is.

Aanvullende informatie over het optreden

 • De gage wordt bepaald aan de hand van speeltijd & reistijd.
 • Onze sets kunnen verschillen van 1x 30 minuten tot max 4x 45 minuten. Tussen de sets door nemen wij zo'n 15 minuten pauze. Onze prijzen liggen gemiddeld tussen de €400,- en €1500,- euro. Een kortere of langere speeltijd is in overleg altijd mogelijk.  
 • Graag maken wij gebruik van het geluidssysteem als deze op de locatie aanwezig is. In dat geval moeten we binnen een straal van 3m vanaf de speellocatie kunnen  aansluiten op een systeem met de volgende ingangen: 5x XLR (male-female aansluiting) voor 4 zang microfoons en 1 voor bas, 2x jack aansluiting voor 1 akoestische gitaar en cajon, 1x stereokanaal of 2 losse kanalen voor elektrische stage piano. Is er geen geluidsysteem op de locatie te gebruiken dan kunnen wij deze voor €65,- verzorgen.
 • Wij nemen graag onze professionele geluidsman incl. geluidsapparatuur mee bij (grotere) podia en optredens waar geen geluidsman/set aanwezig is. Deze zal tijdig aanwezig zijn en het gehele evenement het geluid in balans houden. Hiervoor rekenen wij tussen de €150/190,- euro extra.
 • Wij spelen graag uw eigen gewenste nummers, geef dit ruim van te voren wel even aan ons door! 
 • Wij hebben een vrij breed repertoire voor jong en oud en spelen vooral Engelstalige soul, pop, 70’s, 80’s, easy-listening en enkele Nederlandstalige covers. Meestal beginnen we met wat rustigere nummers en bouwen dit naar uptempo nummers op gedurende het optreden.
 • Rondom feestdagen kan er een hoger tarief gerekend worden
 • ​Wij zorgen dat we tijdig aanwezig zullen zijn om ons te installeren. Dit zal 30 tot 45 minuten zijn voor de start van het optreden zijn. 
 • Wij wensen de mogelijkheid om te kunnen laden en lossen aangrenzend aan de speellocatie. Daarnaast gelieve een parkeerplek voor de auto binnen een straal van honderd meter van de locatie. Wanneer dit afwijkt wensen wij hier vooraf over geïnformeerd te worden. Wanneer er sprake is van parkeerkosten zullen deze doorberekend worden aan u (de opdrachtgever/boeker) op de uiteindelijke factuur.
 • Wij wensen een minimale speeloppervlakte van drie bij twee meter (bxd). Daarnaast dient minimaal één stroompunt van 220 volt binnen vijf meter van de speellocatie aanwezig te zijn.
 • In het geval van een openlucht optreden dienen de bandleden en apparatuur van Stretto beschermd te kunnen worden tegen wind, regen en volle zon.
 • Wij zorgen eventueel zelf voor passende (achtergrond)muziek tijdens de pauzes.
 • Over het algemeen kleden wij ons in nette zwart/witte kleding. Heeft u speciale          wensen? Laat ons dit tijdig weten en wij passen ons graag aan.
 • Mocht een optreden net tijdens het avond eten vallen (18:00 uur) dan eten wij graag een klein hapje mee.
 • De consumpties die wij nuttigen zijn voor rekening van de opdrachtgever/boeker.
 • Wij stellen, in overleg, onze geluidssysteem beschikbaar voor stukjes, speeches etc. Gelieve dit vooraf per mail door te geven zodat wij zorg kunnen dragen voor een extra microfoon en/of standaard.Annulering
Indien het optreden geen doorgang kan vinden vanwege een reden die niet toegerekend kan worden aan Stretto zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd, te voldoen binnen 10 dagen na datum van annuleren:

 • Bij annulering tot 2 weken voor de afgesproken datum, wordt 25% van de afgesproken gage in rekening gebracht.
 • Bij annulering tot 1 week voor de afgesproken datum, wordt 50% van de afgesproken gage in rekening gebracht.
 • Bij annulering tot 48 uur van de afgesproken datum, wordt 100% van de afgesproken gage in rekening gebracht.


Bij een nieuwe boeking in de toekomst kan een compensatie van een deel van de in rekening gebrachte kosten besproken worden.

Informeer eventueel naar de mogelijkheden om de annuleringskosten te verzekeren.

Betaling
Na een wederzijds akkoord zal er een bevestiging (via Gigstarter) per mail verstuurd worden met daarin de gemaakte afspraken en de wijze hoe de gage gestort kan worden.

Ontvangt u van ons een factuur?
Dan sturen wij in de week van het optreden een mail met de factuur met de vooraf overeengekomen prijs. Het bedrag zien wij graag op de dag van het optreden op onze rekening staan maar dient u uiterlijk binnen 7 dagen vanaf de datum op de factuur over gemaakt te hebben. U hoeft vooraf geen aanbetaling te doen.

Aansprakelijkheid
Alle toegebrachte schade aan de bezittingen of personen van Stretto veroorzaakt tijdens en rondom het optreden dienen te worden vergoed door de opdrachtgever/boeker.