Door Dilly-ann de Palm op 08/07/2020  ★★★★★

    

Wij zijn met Stretto in contact gekomen via Social media, wij deden een oproep en al snel werd de band Stretto aanbevolen. Het contact met Jennifer verliep goed. Wij hebben enorm van Stretto genoten en ze paste onwijs goed bij onze avond.

Door The Waterhole Live Music Bar op 22/07/2020  ★★★★

    

Nooit gedoe met afspraken, en de show is altijd een succes!

Door Marcia op 23/08/2020  ★★★★★

    

Het contact verliep heel soepel, plezierig en zoals van te voren afgesproken. Ze stonden erg open voor onze ideeën en voorstellen. Wij hebben allemaal enorm genoten van hun optreden dat zowel enthousiast, professioneel en mooi was om naar te luisteren en kijken. Hun repertoire is toegankelijk voor een breed publiek.
Wij zouden ze zeker aanraden en kijken er zelf naar uit om ze nog vaker te horen.

Door Frank Nieuwenhof op 31/08/2020   ★★★★★

    

Stretto was refreshing and gezellig in a restaurant/ club atmosphere.
It’s always great to see young musicians performing with so much enthusiasm and talent.
They kept our guests attention during both sets and it was a very successful night. Hopeful they’ll be back soon.

Door Koen & Marjet op 13/09/2020  ★★★★★

    

Het optreden was meer dan we ons hadden kunnen wensen: prachtige muziek en zang (waarvan sommige nummers pas een week van tevoren waren doorgegeven) en geniale improvisaties met een beperkte input aan verzoeknummers om te verwerken! Wat ons betreft is Stretto een professioneel, flexibel en uniek muziekgenootschap dat op een bruiloft, jubileum, feestavond of kerkdienst zeker van meerwaarde is!

Door Tamara Mosch op 06/10/2020  ★★★★★

    

Stretto heeft op onze bruiloft de gehele dag de muziek verzorgd. Top band, leuke muziek, voelt
de sfeer goed aan! We hebben ook veel complimenten over deze band ontvangen van onze gasten.

Door Annelotte Ooms op 10/10/2020  ★★★★

    

Wat een mooi groepje muzikanten en de stem van de zangeres is meer dan top! Dank voor jullie optreden.Door Carlien de Groot op 31/10/2020  ★★★★

    

Stretto bestaat uit super leuke, vriendelijke artiesten die goed naar je wensen luisteren en deze ook nakomen. Het contact ging soepel en er werd snel gereageerd op vragen. De act zelf was heel romantisch en werd leuk ingeleid door de zangeres Jennifer. Die overigens heel goed kan zingen! Live zingen is altijd super lastig en ondanks hier en daar een mini foutje, deden ze het fantastisch. Bedankt Stretto! Jullie hebben onze dag mooier gemaakt.

Door Lotte op 16/02/2021 ★★★★★

    

Stretto trad op met een drietal songs tijdens de aanvang, break en einde van ons internationale online event. Het was een groot succes, mooi gespeeld, super professioneel en ook heel erg fijn schakelen in de periode voorafgaand aan het event.
 

Door Rhianne & Erwin op 09/09/2021 ★★★★
   
Vanuit Stretto werd er snel gereageerd op onze vragen. Met wat specifieke wensen werd goed mee gedacht. We konden zelf nummers aandragen. Het was de perfecte aanvulling op de kampvuuravond tijdens onze bruiloft. Veel complimenten


Door Gera van Vliet op 15/11/2021 ★★★★★

    

Het contact was zeer prettig en er werd op alle vragen vlot gereageerd. Het optreden zelf was ook zeer aangenaam (!!) en past goed bij onze festivals. Ook hebben we positieve reacties mogen ontvangen van bezoekers en deelnemers!


Door Nelleke & Jack op 15/05/2022 ★★★★★

    
Stuk voor stuk goede muzikanten, prachtige stemmen (ook samen), diverse instrumenten. Flexibel en oplossingsgericht meedenken toen ze onverhoopt moesten wisselen van plek, leuke persoonlijkheden. Een absolute aanrader, zowel groots

Door Carmen Bruens op 22/07/2021 ★★★★★

   
Geweldig! Het contact verliep heel fijn. Supersnelle reacties en heel vriendelijk. Jennifer Terwel en haar muzikanten hebben een fantastisch optreden gegeven! Heel veel dank daarvoor!Door Remi Gunther op 23/09/2021 ★★★★    

Ze hebben zowel bij de kerkdienst als bij het feest top gespeeld! Zowel volgens planning als improvisatie aan de eisen voldaan. Ze voelden aan wat het puiek wilden. Ook hadden ze zelf voldoende apparatuur, ze waren niet afhankelijk vanDoor W. Uitslag op 22/04/2022 ★★★★★

   
Het contact met Stretto verliep heel prettig en gemakkelijk. Berichten werden snel en helder beantwoord. Op vragen over voorkeuren (openingsdans) op een vrij laat moment werd heel goed gereageerd.Door Hetty van Laar op 17/07/2022 ★★★★ 

    
Wat een heerlijke zwoele muziek , fijne mensen.
Spontaan duidelijke communicatie.

Door Els de Jong op 20/07/2022 ★★★★★

    

Het contact met Stretto was super.
Wij Johan en Els en onze gasten hebben enorm genoten van jullie optreden tijdens de kerkdienst en receptie en diner. 

Door Thijs Mansier op 27/09/2022 ★★★★★


Stretto speelde bij Baas Bodegraven een sfeervolle show. Een relaxte vibe om bij te borrelen met muziek op niveau. Wij waren zeer tevreden, aanradertje!

Door Elisa van Dam op 16/10/2022 ★★★★★

    
We hebben een geweldig bruiloftsfeest gehad dankzij Stretto. Ze hadden goed begrepen wat we graag wilden op het feest en speelden precies de nummers die we mooi vonden en waardoor we lekker konden dansen. De avond liep iets anders dan vooraf gecommuniceerd maar ook daar gingen ze heel flexibel mee om. Ook het contact van te voren liep heel soepel. Kortom een geweldige ervaring! We zouden Stretto bij iedereen aanbevelen.

Door Steven & Cindy op 02/11/2022 ★★★★★

    

Na elkaar het JA-woord te hebben gegeven op Cyprus, was het tijd voor een feest in het Afas stadion te Alkmaar.
Hier was Stretto ook bij aanwezig en maakte het feest helemaal compleet, was een geweldige groep om op je feest te hebben. Heerlijke mix van muziek.
Kortom heerlijk genoten en een echte aanrader voor een feest, goede en persoonlijke contact. Willen graag voldoen aan jouw wensen en anders is improviseren ook geen probleem. Van ons een dikke 10 en blij dat ze erbij waren op onze bruiloftsfeest.

Door Anne op 18/12/2022 ★★★★★

    

Fantastische band! Ze hebben gisteren op onze bruiloft gespeeld en we konden geen betere band wensen. Zowel instrumentaal al vocaal heel sterk en ze voelen goed aan waar het publiek behoefte aan heeft qua nummers. Ze hebben een groot repertoire aan liedjes, dus voor iedereen zat er wel een favoriete nummer tussen. Wij raden iedereen Stretto aan!

Door Niels Seuren op 23/12/2022 ★★★★★

    

professioneel, enthousiast , juiste muziek keuze echt een verrijking van de avond geweest. Je ziet het plezier welke Jennifer, Gerben , Gert Jan en Richard met elkaar hebben. Ze voelen echt heel goed de sfeer van de avond aan en anticiperen daarop. Kan Stretto zeker aanbevelen als muzikale omlijsting

Door Helen Groves op 26/01/2023 ★★★★ 

    

Contant verliep goed. De artiesten wisten zich goed aan te passen aan de setting. We hebben erg veel positieve reacties ontvangen van onze gasten. Graag tot een volgende keer.


Door patricia siksma op 22/02/2023 ★★★★★ 

    

Contact was prima, aardige mensen! Erg goede muziek
Goede muzikanten. Door Rutger op 30/05/2023 ★★★★ 

    

Wij hebben op onze bruiloft enorm genoten van het optreden van Stretto. Het zijn leuke mensen, waar we fijn contact mee hadden. Het is een hele goede band (wat ook onze muzikale gasten beaamden). Heel speciaal vonden we het dat ze een verzoeknummertje ingestudeerd hadden voor ons zoontje, wat echt superleuk en geslaagd was! Zeker een aanrader! 

Door Reinier Zwiep op 11/02/2023 ★★★★ 

    

Top avond! Mooie opbouw. Plezier straalde er vanaf. Fijne, vrolijke en vriendelijke groep. Leuke en diverse sets. Aanrader!Door Natasha van Riet op 19/03/2023 ★★★★★ 

    

Wat een super leuke band Stretto, hele gezellige, diverse en goede playlist. Leuke, spontane bandleden en keurig verzorgd.
Passen zich goed aan met hun muziek tijdens het verloop van het feestje / evenement. Van achtergrond muziekje tijdens dinner tot up tempo later op de avond. 🎶
Toppers, voor ieder feestje met gezelligheid inpetto.... bel Stretto.🥳

Bedankt Stretto..✨️🤗


 

Door Richard Komen op 08/07/2023 ★★★★★ 

    

Heerlijke muziek, beetje stug publiek, maar we hebben er zeker goed van genoten!
Leuke gasten deze groep, een aanrader voor een leuk feest!!